Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικα για 6 ατομα

6 αυγα
100γρ. βουτυρο
1 πιπερια
1κρεμμυδι
1 ντοματα
60 γρ. τυρι η φετα
60 γρ. γαλα
αλατι,πιπερι

Εκτελεση
1)Ψιλοκοβετε τα λαχανικα
2)λιωνετε το βουτυρο κ το ριχνετε στο ταψι
3)χτυπατε τα αβγα με τα τυρια
4)αλατοπιπεριζετε το μιγμα κ το ριχνετε στο ταψι
5)ψηνετε την ομελετα σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 C για 20-25 λεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου